Beheerst angst, spanning en stress jouw leven? Beheerst de angst zodanig jouw leven dat je, je dagelijkse activiteiten niet meer (zonder angst) uit kan voeren? Heb je al van alles geprobeerd maar komt de angst elke keer weer in alle hevigheid terug? Welkom voor een coachings gesprek!

Je kent vast het gevoel achtervolgt te worden door een extreme onrust die je niet plaatsen kan. Alsof je op de vlucht bent voor leeuwen die achter je aan zitten. Je rent en rent omdat je bang bent voor dat iets wat er komen gaat. Maar wat is dat iets? En waar ben je eigenlijk bang voor? Bang voor die nieuwe paniekaanval, bang om lichamelijk iets onder de leden te hebben of heb je ‘gewoon’ angst voor de angst? Je beland in een vicieuze cirkel die je maar moeilijk doorbreken kunt.

Angst is een gezonde emotie dat nodig is om ons te waarschuwen voor gevaar. Maar als de angst je blijft waarschuwen zonder dat er een reëel gevaar is, waar dient de angst dan voor? Hier wil ik je graag bij helpen!

In een aantal coach sessies gaan we aan het volgende werken:

  • jouw angst in kaart brengen
  • externe en interne triggers
  • situaties die angst oproepen
  • doelen op termijn
  • denkfouten
  • exposure
  • ontspannings- en ademhalingstechnieken

Samen bepalen we het aantal coach sessies dat je wilt en nodig hebt. Bij de coaching werken we aan een angstvrij leven en staat hetgeen je graag zou willen centraal. Wat zou jij allemaal doen als je geen angstklachten meer ervaart? We gaan niet graven in jouw verleden want dat werkt tenslotte niet mee aan je herstel.

Ik wil jou heel bijzonder graag helpen om van jouw angsten af te komen. Waarom? Omdat ik mezelf (helaas) ervaringsdeskundige mag noemen. Na jaren zoeken naar verschillende therapieën en methodes ben ik mezelf gaan verdiepen in de werking van angst. Vorig jaar heb ik de opleiding kindercoaching succesvol afgerond en ook mag ik me bijna officieel angstcoach noemen.

Zullen we samen opzoek naar dé manier die voor jou werkt? Doorbreken we de cirkel en laten we los wat niet belangrijk is? Van harte welkom voor een gesprek!

Voor meer informatie over de coachgesprekken en de tarieven kun je vrijblijvend contact met mij opnemen via onderstaand telefoonnummer.

Rinette Schuit | 06-27268519