Flyer Schuilplaats

' Hé jij daar! Maak je graag muziek? Vind je het leuk om mee te zingen met allerlei liedjes? Dan is gitaar spelen misschien iets voor je! Lekker samen in de groep aan de slag met allerlei soorten liederen. Vooral je eigen liedkeuze is érg belangrijk! Ieder kind heeft geweldige talenten en wat is het mooi deze ook tot uiting te brengen met onder andere muziek. Een speciale lesmanier, ontwikkelingsgericht en met de focus op samenwerking '. Zo startte de eerste alinea van de advertentie voor de scholen!

De kinderen worden zo meer gestimuleerd om een muziekinstrument te gaan bespelen. De ouders hoeven ’s avonds niet nog eens de deur uit om de kinderen naar gitaarles te brengen. En ook voor het kind zelf lijkt het niet als een extra verplichting omdat het aan de schooldag ‘vast geplakt’ zit.

Lijkt dit je als leerkracht voor op de school waar je les geeft nou ook een leerzaam idee? Gitaarles op school volgen na schooltijd als leerkrachten zelf kan natuurlijk ook. Want je leerlingen begeleiden tijdens het zingen is prachtig en maakt het zingen nóg mooier.

Neem vrijblijvend contact op met Gitaarles Knoppert en informeer naar de verschillende mogelijkheden.