Wil je eens een originele workshop organiseren? Misschien is een workshop gitaarspelen dan iets voor jou en je vrienden/vriendinnen. Een leuk idee voor een vrijgezellenparty, kinderfeestje of gewoon een gezellige ochtend samen met je vriendinnen. Ook verzorgd Gitaarles Knoppert workshops voor bijvoorbeeld gemeentedagen, vrouwenavonden e.d.

Hoe ziet een workshop gitaarspelen eruit?
Voor gitaren wordt gezorgd! Ieder krijgt zijn eigen gitaar om daar de workshop op door te brengen. In de workshop gaan we aan de slag met wat standaard onderdelen uit het gitaarspel. We proberen akkoorden uit en leren een basis lied. Hoe zit je eigenlijk met gitaar spelen? Wat zijn noten en wat zijn akkoorden? Hoe pak ik een akkoord? Wat is een slagritme? We gaan samen gezellig aan de slag en binnen 2 uur weet jij of gitaarspelen wat voor jou is!

Workshops kunnen in de eigen lespraktijk van Gitaarles Knoppert gegeven worden maar ook bestaat de mogelijkheid om op locatie te komen. Workshops worden gegeven vanaf 6 personen tot maximaal 15. Een basis workshop duurt ongeveer 2 uur. De workshop kan naar eigen wens uitgebreid worden met o.a. een high tea, lunch of lekkere hapjes.

Lijkt jou de workshop een leuk idee? Benieuwd wat de kosten zijn? Neem vrijblijvend contact met Gitaarles Knoppert op om de mogelijkheden te bepreken. Stuur een berichtje via het contactformulier.